2013-03-02 10:29:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma minden nehézkesebben megy

Napi horoszkóp március 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha szívesen ellátogatna egy kiállításra, vagy múzeumba, ne tartsa vissza magát, vigye inkább a családját is magával. Sőt, akár más ismerőseit, barátait is bevonhatja ebbe a programba. Csak egyet ne tegyen: ne ücsörögjön otthon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kissé már elhanyagolta az otthonát. Ideje lenne, hogy a mai napját rászánja a rendrakásra. Ha tovább halogat, az már a káosz határát közelíti. Ez pedig azzal is járhat, hogy fontos dolgai tűnnek, vagy felejtődnek el

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Családi körben tölti a napját, talán egy kisebb ünneplésre is sort keríthetnek. Ezért aztán minden oka megvan rá, hogy nagyon várja a délután eljövetelét. Azért nem árt, ha a biztonságra törekszik. Vegyen tartalékokat!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma minden nehézkesebben megy önnek. Kezdve a reggeli felkeléstől. De, hacsak nem kell a mai napon is dolgoznia, miért is kelne fel korán. Néha nagyon egészséges dolog a lustálkodás. Pihenjen, szundítson ma többet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön nem az a fajta, aki mindenkinek szeretne megfelelni. Igaza is van, elsősorban önmaga elvárásaihoz kell igazodnia. Ez másokra viszont nem áll. Adja meg a családtagjainak is a kellő tiszteletet, és ne legyen követelőző!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem ártana egy kicsit végre kedveskednie a partnerének. Ezzel nemcsak ő, hanem saját maga is jól járhatna. Amit erővel sohasem csikarna ki belőle, azt jó szóval, szép tettekkel könnyedén elérheti. Cirógassa kicsit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon már jókor talpon van: igyekszik mindent előkészíteni a napra, hiszen nagy tervei vannak. Azért nem kellene minden terhet a saját nyakába vállalni. Ha másokkal is megosztja azokat, akkor előbb kész, és nem is fárad el úgy.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem kell amiatt bűntudatot éreznie, hogy a szokásosnál fáradtabb lévén tovább nyomja az ágyat. Az sem baj, ha éppen csak enni kel fel: miért ne tölthetné ágyban ezt a szombatot? Akár családi pizsamanapot is tarthatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha rugalmas, és nyitott az újdonságokra, nagyon kellemes élményekkel gazdagodhat a mai napon. Ellenkező esetben olyasmiről marad le, amiről ráadásul fogalma sem lesz. Így hiányérzet nem gyötri, hacsak e sorok miatt nem.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A régi kapcsolatok ma kopottnak tűnhetnek. Ez azonban még önmagában nem ok arra, hogy mindent fel is rúgjon. Egy újdonsággal hamar ugyanide juthatna. A hiba talán saját magán belül van, hiába keresi az okot magán kívül.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma csak a legsürgetőbb feladatait végezze el! A továbbiakban hagyjon magának szabad időt, és erőt! Valami új sportban támadhat kedve kipróbálni magát, márpedig ezt kimerülten aligha lehet elkezdeni. A fogyókúra nagyon aktuális.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Hajlik arra, hogy mogorvaságba burkolózva töltse a napját. Pedig nincs oka a haragra. Ha körülnéz, tulajdonképpen nagyon is elégedett lehet a helyzetével. A kedvese nem egy angyal, de legalábbis tündér. Kicsit pajkos, de baj az?

Napi horoszkóp
Astronet.hu

<

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: